BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan esnafa Ahilik Haftası'na özel kampanya----

Şekerbank'tan esnafa Ahilik Haftası'na özel kampanya

Şekerbank'tan esnafa Ahilik Haftası'na özel kampanya
16 Eylül 2018 - 15:11 www.finansgundem.com

Şekerbank, Esnaf Bayramı olarak bilinen Ahilik Haftası için esnafa özel geleneksel kampanyasını başlattı

Şekerbank, Ahilik Haftası’na özel sunduğu kampanya ile esnaf müşterilerine, üç aya kadar taksit erteleme seçeneğiyle kredi geri ödemelerine 2019 yılında başlayabilme imkanı sunuyor. Bankanın her yıl geleneksel olarak Ahilik Haftası’na özel düzenlediği kampanya 28 Eylül’e kadar devam edecek.
Şekerbank ayrıca, kredi kartı ile banka kartını birleştirdiği sektörde bir ilk olan ‘Üreten Kart’ ürününü bir yıl boyunca esnafa ücretsiz veriyor.

65 yıldır üretimi ve üretenleri destekleyen Şekerbank, Anadolu’daki 1.000 yıllık köklü ticari geleneği yaşatmayı amaçlayan ve Esnaf Bayramı olarak bilinen Ahilik Haftası’na özel geleneksel kampanyasını başlattı. Şekerbank, 17-23 Eylül tarihlerinde tüm ülkede bu yıl 31.’si kutlanacak Ahilik Haftası kapsamında, ahilik değerlerini günümüze taşıyarak ticaret hayatının gelişmesine katkı sağlayan tüm esnaf ve sanatkarların, 150 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılıyor.

Taksitler 2019’a ötelenebiliyor…

Şekerbank, 24 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, 3 aya kadar taksit erteleme fırsatı ile finansal destek sağladığı esnafa kredi geri ödemelerine 2019 yılında başlayabilme imkanı sunuyor. 28 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında Banka ayrıca esnafa özel sunduğu “Üreten Kart” ürününü 1 yıl boyunca ücretsiz veriyor.

Erdal Erdem: “Esnafımızın kapısı açık, bereketi bol olsundiye onların yanındayız”

Esnafın bankası olarak kuruluşlarından bugüne, çoğunluğu kırsal bölgelerde olmak üzere yüz binlerce esnafı desteklediklerinin altını çizen Şekerbank KOBİ Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erdal Erdem: “Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş bir banka olarak ülke ekonomimizin temel taşı olan esnafımızın kapısı açık, bereketi bol olsun diye her daim onların yanındayız. ‘Ahilik’ geleneğini günümüze taşıyan esnafımıza özel sunduğumuz kampanyamız ile tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Esnaf Bayramı’nı kutluyoruz” dedi.

Şekerbank’ın esnafa yönelik gerçekleştirdiği özverili çalışmalar sayesinde 2014 yılında ‘Ahilik Hizmet Ödülü’ne layık görüldüklerine de değinen Erdem: ”İlk kez bir bankaya sunulan bu ödül, Şekerbank’ın üretimi ve üreteni desteklemekte 65 yıldır üstlendiği öncü rolün önemli bir göstergesidir. Sorumlu bankacılık geleneğimizle bugün de bu misyonu aynı kararlılıkla yerine getiriyoruz.” dedi.

ETİKETLER :