BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank’tan doğalgaz dönüşüm projelerine özel finansman----

Şekerbank’tan doğalgaz dönüşüm projelerine özel finansman

Şekerbank’tan doğalgaz dönüşüm projelerine özel finansman
21 Haziran 2018 - 12:28 www.finansgundem.com

Şekerbank, enerji verimliliğini sağlamaya yönelik her türlü yatırımın uygun koşullarda finansmanı için sunduğu EKOkredi kapsamında, doğal gaza dönüşüm projeleri için kampanya başlattı.

Şekerbank, yeni doğal gaz aboneliği yapmak ya da mevcut doğal gaz tesisatını yenilemek isteyenlere yönelik başlattığı kampanya ile masrafsız finansman olanağı sağlarken, bireysel başvurularda 48 aya, apartman yönetimi başvurularında ise 60 aya varan vade imkanı sunuyor. 

EKOkredi ile 101 bini aşkın kişi enerji tasarrufu ile tanıştı

Doğal kaynakları korumak ve ülke ekonomisine destek olmak için geliştirilen Türkiye’nin ilk enerji verimliliği finansmanı ürünü EKOkredi ile bugüne kadar 101 bini aşkın kişi enerji tasarrufu ile tanıştı ve toplamda enerji verimliliği alanında 1 milyar TL’ye yakın finansman sağlandı. EKOkredi ile yapılan enerji verimliliği yatırımlarıyla bugüne dek 28.8 milyar kilowatt-saat enerji tasarrufu elde edildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil kara21 Haziran 2018 23:08

    Bu finansman danbne getiri elde ediyorlar bu ülkeye doğalgaz geeleli 20 sene oldu finansman yAratıyoruz deniyor ilginç bir yönetimi var !!