BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkŞekerbank'tan bayram kredisi----

Şekerbank'tan bayram kredisi

Şekerbank'tan bayram kredisi
17 Ağustos 2017 - 17:26 www.finansgundem.com

Şekerbank Kurban Bayramı’na sayılı günler kala gelenekselleşen bayram kampanyasıyla müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını avantajlı koşullarla karşılıyor.

Şekerbank, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyaçları artan müşterilerine özel geleneksel bayram kampanyasını başlattı. Banka, bayram kampanyasıyla hem esnaf ve işletmelerin hem de bireysel müşterilerin finansman ihtiyaçlarını karşılıyor.

Esnaf ve işletmelere 3 ay taksit ertelemeli, masrafsız kredi
Şekerbank, esnaf ve işletmelerin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için 250 bin TL’ye kadar finansman sağlıyor. 3 ay taksit erteleme imkanının ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada avantajlı bankacılık işlem paketleri de yer alıyor. Kampanya dahilinde masrafsız sunulan paketlerle, esnaf ve işletmelerden 1 yıla kadar hesap işletim ücreti ile havale ve EFT ücreti alınmıyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca ‘Esnafım Kredisi’, ‘Taksitli Ticari Kredi’, ‘Ticari Taşıt Kredisi’, ‘Ticari Servis’ ve ‘Profesyonellere Kredi’ de esnaf ve işletmelere avantajlı faiz oranları ile sunuluyor.

Kampanya kapsamında bireysel müşterilerin de her türlü nakit ihtiyacı, uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile 50 bin TL’ye kadar karşılanıyor. Bireysel müşterilere yönelik kampanya 8 Eylül’e kadar devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)