BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSedat Şahin eşi sayesinde yakalanmış----

Sedat Şahin eşi sayesinde yakalanmış

Sedat Şahin eşi sayesinde yakalanmış
19 Mayıs 2017 - 08:26 www.finansgundem.com

Beykoz’da bir çiftlikte yakalanan suç örgütü lideri Sedat Şahin’e Özel Harekât polisleri eşliğinde düzenlenen operasyonun polis kamerası görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Beykoz'a bağlı Öğümce köyünde bir çiftlikte yakalanan şuç örgütü lideri Sedat Şahin'e yönelik 'son durak' operasyonunun polis kameralarınca kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Polis helikopterinden kaydedilen görüntülerin de bulunduğu kayıtlarda villada ele geçirilen silahlar da yer aldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Sedat Şahin ile korumaları Halis K. ile Tahir Ç.'nin de gözaltına alındığı operasyonla ilgili açıklamada bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Şahin'in Beykoz İlçesi Öğümce Mahallesi'nde bulunan bir villada saklandığının tespit edilmesi üzerine bahse konu adrese 17 Mayıs'ta hava destekli yapılan operasyonda, örgüt lideri Sedat Şahin, örgüt yöneticisi H.K. ve örgüt üyesi T.Ç. isimli şahıslar yakalanmıştır" ifadeleri yer aldı.

EŞİ TAKİP EDİLEREK ULAŞILDI

Sedat Şahin'e eşini takip ederek ulaşıldığı belirtilirken, operasyon sırasında eşi ve çocuklarının da çiftlikte olduğu öğrenildi.

Çiftlikte 6 saat boyunca yapılan aramada gece görüş dürbünü, iki adet lav silahı, 10 Kalaşnikof, M4 ve Thompson marka iki makineli tüfek, dört savunma tipi el bombası, sis ve ışık bombaları, susturucu, üç bin 900 mermi, 12 tabanca ve bomba yapımında kullanılan malzemeler bulunduğu kaydedildi.

Şahin'in üzerinde de sahte kimlik ve pasaportlar ele geçirildi. Sedat Şahin'in, kardeşi Vedat Şahin'in 2014'te Nişantaşı'nda öldürülmesi ve geçen yıl 19 Mayıs'ta kayınvalidesinin yaralandığı Beykoz'daki villasına saldırıdan sorumlu tuttuğu Sarallar çetesine yönelik intikam saldırısının ardından yurtdışına kaçmayı planladığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)