BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSaxo Bank'ta atama----

Saxo Bank'ta atama

Saxo Bank'ta atama
05 Ağustos 2015 - 12:20 www.finansgundem.com

Saxo Bank, Soren Khyl’ın Chief Operating Officer (COO) ve İcra Kurulu Üyeliği’ne atandığını açıkladı

Saxo Capital Markets’in hakim ortağı konumundaki Danimarka merkezli Saxo Bank, Soren Khyl’ın Chief Operating Officer  (COO) ve  İcra Kurulu Üyeliği’ne atandığını açıkladı. Görevine 1 Ocak 2016’da başlayacak olan Khyl’ın ataması bankanın organizasyonel yapısının yanı sıra dijital ve operasyonel değer zincirini güçlendirecek.    
Bu yeni pozisyonunda Khyl, bankanın dijital deneyimi, pazarlama, veri yönetimi ve günlük işlemlerinin artırılmasının yanı sıra Saxo Privatbank’ın sorumluluğunu yürütecek. Üst düzey deneyime sahip Kyhl, Danske Bank’ta yürüttüğü İşlem Bankacılığı Başkanı ve Şirketlerle Kurumlar COO’luğu görevi sonrası Saxo Bank’a katıldı.  Danske Bank’ta 13 yı süren kariyeri sırasında Khyl ayrıca Danske Markets Eş Başkanı ve Global Başkanlığı, Araştırma, Quant ve İş Geliştirme Global Başkanlığı görevlerinde bulundu. Kopenhag Üniversitesi’nde ekonomi alanında doktora yapan Khyl’ın öne çıkan uzmanlığı ve rekor peformans geçmişi finans sektöründeki eşsiz deneyimiyle birlikte Saxo Bank’ın ana iş alanına odaklanmasını güçlendirecek. 
Eş Kurucu ve CEO’lar Kim Fournais ve Lars Seier Christensen, yaptıkları ortak açıklamada şunları söyledi:
“Soren Khyl’ın ataması, Saxo Bank’ın ana odağı olan dijital ve operasyonel organizasyon yapısının verimliliğini artırarak ciddi biçimde güçlenmesini sağlayacak. Soren Khyl’ın katılımıyla artık devamlı büyüme arzumuzu sağlayacak güçlü bir takım kurulmuş oldu. Eşsiz uzmanlığı ve deneyimi dijital çağda işimizi inşa etmemizde paha biçilmez olacak.” 
 Soren Khyl, ayrıca Eş CEO ve Kurucular Kim Fournais, Lars Seier Christensen  ve Grup Baş Finans ve Risk Sorumlusu Steen Blaafalk’la birlikte İcra Kurulu’nda üye olarak görev alacak.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)