BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSaxo Bank Lufax ile ortaklık kurdu----

Saxo Bank Lufax ile ortaklık kurdu

Saxo Bank Lufax ile ortaklık kurdu
25 Mayıs 2016 - 22:28 www.finansgundem.com

Online yatırım şirketi Saxo Bank Çin'li internet finans şirketi Lufax ile ortak oldu.

Online yatırım uzmanı Saxo Bank, Çin’in internet finans şirketi Lufax ile ortaklık kurdu. Şirketin dün açıkladığı bu ortaklığın önümüzdeki üç ay içinde başlaması bekleniyor.

Lufax, SaxoTraderGO’nun dayanağını oluşturan işlem teknolojisini güçlendirecek. Böylece Lufax müşteri tabanına, mobil ve masaüstü platformlarda, başlangıçta ETF’ler ve para stokları için, ön-işlemden işlem sonrası hizmetlere kadar işlem döngüsünün tam işlevselliğinde gelişmeler sağlayacak.

Lufax’ın denizaşırı müşterileri hem onshore, hem de offshore ürünlere ait verileri bir araya toplayan tek bir hesaptan global sermaye piyasalarına erişerek Saxo Bank’ın çoklu varlık olanaklarından doğrudan yararlanacaklar.

Saxo Bank Asya Pasifik CEO’su Adam Reynolds Birkaç hafta içinde başlayacak olan ortaklığa ilişkin “Lufax, Saxo Bank ile yaptığı ilk white label ortaklığı aracılığıyla müşterilerine sınıfının en iyisi işlem deneyimini sağlama taahhüdü vererek alanında bir kilometre taşı oluşturmuştur.” açıklamasından bulundu.

Lufax CEO’su Gregory Gibb ise konuya ilişkin, “İşlem yapan kitlemize bu kalibrede bir alternatif kanal sunabildiğimiz için çok memnunuz. Saxo Bank online işlemlerin en önünde yer alıyor ve onların deneyimi bizim Çin’in lider online varlık yönetimi sağlayıcısı olma tutkumuzu güçlendirecektir” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)