BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSalih Uçan'a kötü haber!----

Salih Uçan'a kötü haber!

Salih Uçan'a kötü haber!
28 Eylül 2016 - 17:50 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki 2. maçında yarın Hollanda'nın Feyenoord takımıyla karşılaşacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Feyenoord maçı öncesi taraftarların en çok merak ettiği konu olan, "Salih Uçan ve Robin van Persie oynayacak mı?" sorusunu yanıtladı.

"ROTASYONUN ZAMANI DEĞİL"

Gruptaki iddialarını sürdürebilmeleri için Feyenoord'u yenmelerinin şart olduğunu vurgulayan Advocaat, en iyi oyuncuları sahaya süreceğini söyledi. "Rakibin Ligde ve Avrupa’da yaptıkları inanılmaz. Şu anda oyuncu rotasyonu yapacak durumda değiliz, en iyi oyuncularımız sahada olacak" diyerek, daha önce kadroya almadığı Salih ve Van Persie'ye şans tanımayacağını ima eden Advocaat, şöyle devam etti:

"YENEMEZSEK İŞLER ZORLAŞIR"

"Feyenoord, Manchester United'ı yenerek büyük avantaj elde etti. Biz, Feyenoord'u yenemezsek işler zor bir hale gelecek. Manchester United'ın bu grubun en iyi takımı ve favorisi olduğunu düşünüyorum. Diğer üç takım da ikincilik mücadelesi verecek."

"VAN PERSIE KARARIMI YARIN GÖRECEKSİNİZ"

Van Persie'yi oynatıp oynatmayacağımı yarın göreceksiniz.Ama bizim amacımız önce kazanmak olacak. Van Bronckhorst'u çok uzun zamandan beri tanıyorum. Artık eski bir öğrencim değil. Artık o da bir teknik adam...

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)