BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSakıp Ağa'nın torunu holdingde müşteri temsilcisi----

Sakıp Ağa'nın torunu holdingde müşteri temsilcisi

Sakıp Ağa'nın torunu holdingde müşteri temsilcisi
16 Mart 2017 - 07:43 www.finansgundem.com

Sabah yazarı Bülent Cankurt, Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Tapan'ın holdingdeki görevini yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı:

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'la evliliğinden olan kızı Melisa Tapan'ın, aile şirketi Sabancı Holding'de işe başladığını öğrendim. Richmond Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Melisa, holding şirketlerinden dünyaca ünlü lastik markası Bridgestone'da çalışmaya başlamış.

KİMLİĞİNİ GİZLİ TUTUYOR

Üniversitede uluslararası ilişkiler okuyup ayrıca psikoloji eğitimi de alan Melisa Tapan, Bridgestone'da ne iş yapıyor biliyor musunuz?
Duyunca siz de en az benim kadar şaşıracaksınız; müşteri ilişkilerinde çalışıyor. Melisa, Bridgestone ile çalışan şirketleri ziyaret edip lastiklerinden memnun olup olmadıklarını soruyormuş.
Melisa, müşteri memnuniyetini ölçmek için yaptığı bu ziyaretlerde kimliğini ise kesinlikle saklı tutuyormuş. Annesi Sabancı Holding'in yönetim kurulu üyesi olmasına rağmen bir lastik markasının alt kademesinde işe başlayan Melisa'nın geleceği bence çok parlak; çünkü merhum dedesi Sakıp Sabancı'nın izinden gidiyor.

Sabancı Holding'in dünya lastik sektörü lideri Bridgestone ile ortak kurduğu şirkette çalışan Melisa Tapan, bir arkadaşımın çalıştığı şirkete de ziyarete gitmiş. Melisa'nın sıcakkanlılığı ve samimiyeti, dedesi Sakıp Sabancı'yı aratmıyormuş.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)