BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSabancı'nın 11 milyon euroluk seksi balığı----

Sabancı'nın 11 milyon euroluk seksi balığı

Sabancı'nın 11 milyon euroluk seksi balığı
17 Ağustos 2017 - 09:06 www.finansgundem.com

Bülent Cankurt, Sevil Sabancı'nın küçük bir servet ödediği 11 milyon euroluk seksi balığını bugünkü köşesinde kaleme aldı. İşte Cankurt'un yazısı...

Son günlerde sosyete kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın yeni satın aldığı motor yatıydı. Merak edip araştırdım; gerçekten milletin diline doladığı kadar varmış! Sevil Sabancı, explorer yatların Türkiye'deki öncü mimarı olan Rıza Tansu'nun şirketi Tansu Yachts'ın geçen yıl suya indirdiği 'Sexy Fish'i satın almış. Sabancı'nın, yaklaşık 1.5 aydır kızı Melisa Tapan, sevgilisi Ferhat Ferhangil ve dostlarıyla keyfini çıkardığı 'Seksi Balık'ın fiyatı da dudak uçuklatacak cinsten; tam tamına 11 milyon Euro.
(Yaklaşık 45 milyon 650 bin lira)

GİZLİ KOYLARI TERCİH EDİYOR

Sevil Sabancı'nın küçük bir servet ödediği, 39.3 metre uzunluğunda ve 7.6 metre genişliğindeki 'Seksi Balık'ı resmen yüzen bir saray. Alt güvertesinde bulunan geniş ana suitinin yanı sıra iki duble yataklı ve iki tane de ikiz yataklı kamarası olan motor yat, 10 misafire evsahipliği yapabiliyor.
Sevil Sabancı, yedi mürettebatı olan motor yatıyla geçen hafta Bodrum'daydı. Bodrum'un en gizli koylarına demir atıp kızı, sevgilisi ve dostlarıyla denizin ve güneşin tadını çıkardı; Seksi Balık'ıyla da ilk kez o koylarda objektiflere takıldı. Sevil Hanım, yeni motor yatını umarım iyi günlerde kullanır. (Bülent Cankurt/Günaydın)

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)