BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSabancı Vakfı'nda görev değişimi----

Sabancı Vakfı'nda görev değişimi

Sabancı Vakfı'nda görev değişimi
06 Eylül 2018 - 12:51 www.finansgundem.com

Sabancı Vakfı’nın yeni Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan oldu

Sabancı Vakfı Genel Müdürü Zerrin Koyunsağan 7 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılıyor. Koyunsağan, bundan sonra Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarını sürdürecek. 

Sabancı Vakfı Genel Müdürlük görevine 6 Eylül 2018 tarihinden geçerli olmak üzere Nevgül Bilsel Safkan atandı.  

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Gerek Vakfımızın yeniden yapılandırılmasında gerekse sivil toplum alanında öncü uygulamaların hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan Zerrin Koyunsağan’a teşekkür ediyorum. Bayrağı devralan Nevgül Bilsel Safkan’ın bu süreci geliştirerek devam ettireceğine inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Nevgül Bilsel Safkan, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü’nden ve Boğaziçi Üniversitesi’nden Executive MBA derecesi ile mezun olmuştur. Kariyerine Arthur Andersen’de denetçi olarak başlayan Safkan, toplam 25 yıllık çalışma hayatında Karma International, Superonline, Paxar gibi Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde CFO pozisyonunda görev almış, 2005-2016 yılları arasında MarSA ve TeknoSA’da CFO, KlikSA’da ise Genel Müdür olarak görev yapmıştır. Safkan son olarak 2016-2017 yıllarında HotelsPro ve son olarak 2017-2018 yıllarında Dyson/Hakman Elektronik’te Genel Müdürlük görevini yürütmekteydi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)