BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya’ya haftada 10 TIR meyve gönderiyoruz----

Rusya’ya haftada 10 TIR meyve gönderiyoruz

Rusya’ya haftada 10 TIR meyve gönderiyoruz
20 Ağustos 2017 - 07:44 www.finansgundem.com

Türkiye Rusya İş Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, iki ülke arasındaki gerginliklerin artık geride kaldığını söyledi.

Türkiye Rusya İş Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, ihracatın tekrar açıldığını, Türk işadamlarının Rusya’ya rahatlıkla seyahat eder hale geldiğini söyledi. Müteahhitler için yeni imkanların ortaya çıkarıldığını anlatan Özilhan, Rus turistlerin de Türkiye’ye geldiğini ve bu konuda geçmişteki rakamların  yakalanacağına inandığını ifade etti.

Özilhan, Anadolu Endüstri Holding olarak Rusya pazarında büyük yatırımlarının bulunduğunu, her yıl en az 50-60 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Bizim için potansiyeli yüksek bir ülke. Daha ziyade pazara yatırım yapıyoruz, satış ve dağıtımda güçleniyoruz. Kapasitemiz zaten yeterince var” diye konuştu.

Grubun Türkiye’de tarım konusunda özellikle meyvecilikte büyük yatırımları devreye soktuğuna dikkat çeken Özilhan, 25 bin dönümde 3.5 milyon meyve ağacına ulaştıklarını, buradan her hafta 10 TIR dolusu meyveyi Rusya pazarına gönderdiklerini kaydetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)