BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRusya'dan petrol için kritik tahmin----

Rusya'dan petrol için kritik tahmin

Rusya'dan petrol için kritik tahmin
23 Mart 2017 - 18:02 www.finansgundem.com

Rusya Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Direktörü Lebedinskaya, "Petrol fiyatlarının orta vadede 40 dolar seviyesine kadar düşeceğini öngörüyoruz" dedi.

Rusya'nın Başkenti Moskova'da düzenlenen Federasyon Konseyi toplantısında konuşan Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Direktörü Elena Lebedinskaya, bakanlık olarak petrol fiyatlarında yaşanabilecek bir düşüşe hazırlıklı olduklarını söyledi.

Bu yılın başından itibaren varil başına 54 dolar seviyesine kadar çıkan petrol fiyatlarının, bugün 47 dolara kadar gerilediğine işaret eden Lebedinskaya, "Petrol fiyatlarının orta vadede 40 dolar seviyesine kadar düşeceğini öngörüyoruz." dedi.

Rusya'nın en büyük petrol şirketi Rosneft tarafından bir süre önce yapılan yazılı açıklamada, OPEC ile yapılan petrol üretiminin azaltılmasına yönelik anlaşmanın uzatılmaması halinde, petrol fiyatlarında önemli oranda düşüş yaşanabileceği ifade edilmişti.

Petrol fiyatları Kasım 2016'dan beri ilk defa dün varil başına 50 dolar bandının altına inmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)