BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Esad'a soğuk duş!----

Rusya'dan Esad'a soğuk duş!

Rusya'dan Esad'a soğuk duş!
01 Temmuz 2016 - 12:07 www.finansgundem.com

Rusya Milli Güvenlik Akademisi Dış İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Talat Enveroviç, Rusya'nın gerekirse Beşar Esad ve PKK'nın Suriye kolu PYD'den vazgeçebileceğini söyledi

Türkiye ile Rusya arasındaki sorunun çözümünde kritik görüşmeler gerçekleştiren ve iki ülke arasında mekik diplomasisi yürüten Enveroviç, önemli açıklamalarda bulundu.

Rusya Milli Güvenlik Akademisi Dış İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Enveroviç, bu görevinin yanı sıra sınır ihlali yapan Rus jetinin düşürülmesi sonrası bozulan ilişkilerin düzeltilmesi için başlatılan diplomasinin mimarlarından... Ahıska Türkü Enveroviç, Türkçe'ye çok hakim ve Kremlin'e yakın olarak çalışıyor.

RUSYA SURİYE'DEKİ POZİSYONU DENGELEYECEK

Enveroviç'e göre Rusya, Suriye'deki pozisyonunu dengeleyecek ve PYD konusunda Türkiye'nin çıkarlarına uygun davranacak.

ESAD RUSYA İÇİN VAZGEÇİLMEZ DEĞİL

Enveroviç, “Rusya'nın, Bayır Bucak Türkmenleriyle ne sorunu olabilir? Rusya askeri harekatları Esad'dan aldığı harita ve koordinatlara göre yaptı. Bu Esad'ın planıydı. Ama Esad Rusya için vazgeçilmez değil” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)