BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRusya'da bir sürpriz daha! Brezilya-İsviçre: 1-1----

Rusya'da bir sürpriz daha! Brezilya-İsviçre: 1-1

Rusya'da bir sürpriz daha! Brezilya-İsviçre: 1-1
18 Haziran 2018 - 01:48 www.finansgundem.com

Dünya Kupası'nda favori takımlardan Almany'nın Meksika mağlubiyetinin ardından bir sürpriz sonuç da Brezilya-İsviçre maçından geldi. Sambacıların kesin favori gösterildiği karşılaşma 1-1 sona erdi

FIFA 2018 Dünya Kupası E Grubu ilk maçında turnuvanın favorilerinden Brezilya, İsviçre ile 1-1 berabere kaldı. Brezilya'nın golü Coutinho, İsviçre'nin golü ise Zuber'den geldi. E Grubu'nun ikinci maçında bugün İsveç ile Güney Kore karşılaşacak.

BREZİLYA - İSVİÇRE MAÇINDAN ÖNEMLİ ANLAR

3. dakikada sağ kanattan gelişen İsviçre atağında Shaqiri ceza sahası içine ortayı yaptı, Dzemaili'nin vuruşunda top auta gitti.

11. dakikada Brezilya çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Coutinho ceza sahası içi sol tarafında Neymar'ı topla buluşturdu. Neymar'ın pasıyla altıpas üzerinde topla buluşan Paulinho'nun vuruşunda meşin yuvarlak çok az farkla auta gitti.

Brezilya, maçın 20. dakikasında müthiş bir golle 1-0 öne geçti. Sol kanattan Marcelo'nun yaptığı ortayı savunma kafayla uzaklaştırdı, ceza sahası dışı sol çaprazında topu önünde bulan Coutinho, sağ ayağının içiyle yaptığı vuruşla topu uzak kale direğinin dibinden ağlara yolladı.

İsviçre, Brezilya'nın golünden sonra topa daha fazla sahip olsa da, gol pozisyonu bulmakta zorlandı ve ilk yarı Sambacılar'ın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İsviçre 50. dakikada beraberlik golünü buldu. Shaqiri'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda Zuber, topu kafayla ağlara yolladı. Bu golle skor 1-1 oldu.

73. dakikada Gabriel Jesus, İsviçre ceza sahası içinde yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi bu pozisyonda 'Devam' kararı verdi.

82. dakikada, oyuna sonradan giren Firmino, İsviçre ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluştu, yıldız futbolcunun bekletmeden yaptığı vuruşta top dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın son dakikasında Brezilya'nın kazandığı serbest vuruşu Neymar kullandı. Ancak Sambcılar bu vuruştan da sonuç alamadı. Maç 1-1 sona erdi.

BREZİLYA: 1 - İSVİÇRE: 1

STAT: Rostov Arena
HAKEMLER: Cesar Ramos, Marvin Torrentera, Miguel Hernandez (Meksika)

BREZİLYA: Becker, Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo, Casemiro (Dk. 60 Fernandinho), Paulinho (Dk. 67 Augusto), Coutinho, Willian, Neymar, Gabriel Jesus (Dk. 79 Firmino)
İSVİÇRE: Sommer, Lichtsteiner (Dk. 87 Lang), Schar, Akanji, Rodriguez, Behrami (Dk. 71 Zakaria), Xhaka, Shaqiri, Dzemaili, Zuber, Seferovic (Dk. 80 Embolo)

GOLLER: Dk. 20 Coutinho (Brezilya), Dk. 50 Zuber (İsviçre)
SARI KARTLAR: Dk. 31 Lichtsteiner, Dk. 65 Schar, Dk. 68 Behrami (İsviçre), Dk. 47 Casemiro (Brezilya)

Meksika, son şampiyon Almanya'yı devirdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)