BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRusya, Türk havayolu şirketine ceza kesti----

Rusya, Türk havayolu şirketine ceza kesti

Rusya, Türk havayolu şirketine ceza kesti
13 Kasım 2018 - 08:44 www.finansgundem.com

Rusya, yolculara yemek ve konaklama hizmeti sunmayan Onur Air'e ceza kesti

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor), Volgograd’a acil iniş yaptıktan sonra yolculara yemek ve konaklama hizmeti sunmayan Onur Air'e para cezası kesti.

Türk havayolu şirketi OnurAir'e ait Airbus 321 tipi uçak, 20 Mayıs akşamı Antalya'dan Çelyabinsk'e uçarken kabindeki alçak basınç sorunu sebebiyle Volgograd havaalanına acil iniş gerçekleştirmişti. Uçakta 226 yolcu ve sekiz kişilik mürettebatın bulunduğu bilgisi verilmişti.

Olayın ardından Güney Ulaştırma Savcılığı bir soruşturma başlattı ve acil inişin ardından 8 saatten fazla uçuş gecikmesi, yolculara yiyecek veya telefon hizmeti verilmemesi, bir otele yerleştirilmedikleri tespit edildi.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, "Volgograd Taşımacılık Savcılığı, yabancı bir havayolu şirketine karşı idari bir dava başlattı. Volgograd bölgesinde bulunan Rospotrebnadzor, taşıyıcı şirketin sorumluluklarını yerine getirmemesi sebebiyle böyle bir karar verdi." denildi.

Ria Novosti'ye yapılan açıklamaya göre para cezasının miktarı 20 bin ruble (295 dolar).

Haberrus

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)