BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaRusya gerginliği Koç'u nasıl etkiledi?----

Rusya gerginliği Koç'u nasıl etkiledi?

Rusya gerginliği Koç'u nasıl etkiledi?
30 Mayıs 2016 - 17:25 www.finansgundem.com

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Rusya ile Türkiye arasındaki krizin etkilerine değindi

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Rusya ile yaşanan gerginliğin ardından bazı planlarının sekteye uğradığını söyledi.

Adana'ya Ford Trucks Yetkili Bayi'nin açılışına gelen Koç, kendi mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks çekici kamyonu, 4 yıl içinde 50 ülkede bayi ağı ile satmayı planladıklarını belirtti. Rusya ile gerginliğin bitmesi halinde Türkiye'den sonra en çok kamyonu orada satmayı hedeflediklerini ifade eden Koç, 'Rusya'nın en güçlü araç üreticilerinden biri ile 2014 aralık ayında bir antlaşma yaparak Ford Trucks kamyon üretme kararı aldık. Tabi planlarımız bir nebze sekteye uğradı. Hem Rusya'ya uygulanan ambargolar, hem iki ülke arasındaki tatsızlıklar. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki işler normale döndüğünde Türkiye'den sonra en çok kamyon sattığımız pazar, Rusya pazarı olacaktır' diye konuştu.

SİNEKTEN RAHATSIZ OLDU

Ali Koç'un, konuşması sırasında devamlı yüzüne konan sinekle ilgili de, 'Bu sinekle ilgili bir tasarrufunuz olur mu, yoksa konuşma sonuna kadar bizimle mi?' demesi programa katılanları güldürdü.
Konuşmanın ardından törene katılanlarla birlikte açılış kurdelesini kesti. Daha sonra kendisine motor parçalarından yapılan Koç Holding'in simgesi hediye edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)