BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, 23 İngiliz diplomatı sınır dışı etti----

Rusya, 23 İngiliz diplomatı sınır dışı etti

Rusya, 23 İngiliz diplomatı sınır dışı etti
17 Mart 2018 - 11:43 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanlığı'na çağrılan İngiltere'nin Rusya Büyülelçisi Laurie Bristow'a 23 İngiliz diplomatın istenmeyen kişi ilan edilerek sınır dışı edileceği bildirildi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada İngiltere'nin Moskova'daki Büyükelçiliği'nden 23 diplomatın bir hafta içinde Rusya'dan ayrılmasının gerektiği belirtildi.

Açıklamada, Rusya'daki statüsü belirlenmeyen 'British Council' temsilciliklerinin faaliyetlerinin durdurulmasına da karar verildiği aktarıldı.

İNGİLTERE'NİN ST. PETERSBURG BAŞKONSOLOSLUĞU KAPATILIYOR

Açıklamada "İki ülkenin sahip olduğu konsolosluk sayısındaki eşitsizlik doğrultusunda, Rusya, St. Petersburg'da İngiltere Başkonsolosluğu açılması ve faaliyet göstermesine yönelik onayını iptal etmiştir. İlgili prosedürler uluslararası hukuk çerçevesinde gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, İngiltere'ye Rusya'ya karşı herhangi bir düşmanca adımın daha atılması halinde, Moskova'nın karşılık verme hakkını elinde bulundurduğu uyarısı yapıldığı vurgulandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)