BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus şirketlere ihale çağrısı----

Rus şirketlere ihale çağrısı

Rus şirketlere ihale çağrısı
20 Ağustos 2018 - 17:12 www.finansgundem.com

Lübnan: Rus şirketlerin yeni petrol ve doğalgaz yatağı ihalesine girmesini istiyoruz

Lübnan Dışişleri Bakanı Cibran Basil, Rus şirketlerin Lübnan’daki petrol ve doğalgaz yataklarının geliştirilmesine yönelik yeni ihaleye katılmasını istediklerini söyledi. Basil’e göre, Rusya’nın ihaleyi alması bölgenin istikrarını güçlendirecek.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la Moskova'da yaptıkları görüşmenin ardından verilen basın toplantısında konuşan Basil, Rus şirketlerin Lübnan'daki petrol ve doğalgaz yatakları geliştirilmesine ilişkin yeni bir ihaleye katılması gerektiğini düşündüklerini belirtti. 

Basil "Rusya, ihaleyi alırsa, bu bölgesel istikrarı güçlendirir" dedi.

‘MOSKOVA İLE İŞBİRLİĞİMİZ SÜRECEK'

Lübnan'ın komşusu Suriye'nin ekonomik anlamda yeniden canlanması için bir platform görevi görmesi gerektiğini belirten Basil, Beyrut'un Moskova ile çabalarını koordine edeceğini ekledi.

Basil, Lübnan'ın Suriyeli göçmenlerin kendi topraklarında kalması için bir neden görmediklerini, Suriye'nin bazı bölgelerinin istikrar ve barış içinde olduğunu vurguladı. (Sputnik)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)