BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus savaş gemileri Akdeniz'e açıldı----

Rus savaş gemileri Akdeniz'e açıldı

Rus savaş gemileri Akdeniz'e açıldı
18 Haziran 2018 - 08:45 www.finansgundem.com

Sivastopol'dan yola çıkan iki Rus gemisi Akdeniz'e doğru yola çıktı

Svastopol’den yola çıkan Rus donanmasına ait Grad Sviyajsk ve Velikiy Ustyug hafif savaş gemilerinin Akdeniz’e geçtiği ve gün sonuna kadar Rusya'nın yurtdışı daimi grubuna katılacağı bildirildi.

Sputnk'in haberine göre Rusya Karadeniz Filosu enformasyon departmanından yapılan açıklamada, Sivastopol limanından yola çıkan Grad Sviyajsk ve Velikiy Ustyug hafif savaş gemilerinin Akdeniz’e geçtiği ve gün sonuna kadar Rusya’nın yurtdışı daimi grubuna katılacağı kaydedildi.

Açıklamada, “Hazar Filosu’na ait Grad Sviyajsk ve Velikiy Ustyug hafif savaş gemileri plana göre Sivastopol’den Akdeniz’e geçiş gerçekleştiriyor. Gün sonuna kadar Rus gemilerinin Deniz Filosu’nun yurtdışı daimi grubuna katılması ve verilen görevleri yerine getirmeye başlaması planlanıyor” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca gemilerin İstanbul ve Çanakkale boğazlarından geçişlerini tamamladıkları ve Akdeniz’e açıldıkları ifade edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)