BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus güvenlik uzmanı: Bitcoin CIA'in işi ----

Rus güvenlik uzmanı: Bitcoin CIA'in işi

Rus güvenlik uzmanı: Bitcoin CIA'in işi
22 Ocak 2018 - 08:03 www.finansgundem.com

Kasperskiy'nin kurucu ortağı Natalya Kasperskaya, Bitcoin yazılımının ABD istihbaratı tarafından hazırlandığını öne sürdü

“Kripto para birimi bitcoin’i ABD istihbaratı geliştirdi.” Bu yorum Rus siber güvenlik şirketi Kasperskiy’nin kurucusu Yevgeni Kasperski'nin eşi ve iş ortağı Natalya Kasperskaya’dan geldi. Komsomolskaya Pravda gazetesine değerlendirmelerde bulunan Kasperskaya, “Bitcoin, ABD istihbaratı (CIA) tarafından özel amaçlarla yazıldı” dedi. 

Bitcoin üzerinde uzman bir ekibin, birkaç yıl boyunca çalıştığını belirten Kasperskaya, “Ancak korkulacak bir şey yok. GPS, TOR gibi birçok yeni teknoloji de, daha sonradan ticarileştirilerek kitlelerin erişimine sunulan ABD askeri buluşları” diye konuştu.

Blockchain ve tüm kripto para birimlerinin altyapılarının ABD tarafından hazırlandığını tahmin ettiğini belirten uzman, “İnterneti de Pentagon buldu, ama bugün biz kullanıyoruz. Faydalı bir şey, ama riskleri var” dedi. (turkrus.com)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kaçak ticaret kontolü22 Ocak 2018 09:06

    çok mantıklı. CIA dünyadaki tüm uyuşturucu trafiği, kaçak ticaretin parasını takip ediyor.