BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisRoche İlaç Türkiye'de üst düzey görevlendirme----

Roche İlaç Türkiye'de üst düzey görevlendirme

Roche İlaç Türkiye'de üst düzey görevlendirme
18 Mayıs 2017 - 16:45 www.finansgundem.com

İlaç endüstrisinin deneyimli ismi Umut Bal, Roche İlaç Türkiye’nin Onkoloji Pazarlama Direktörü olarak görevine başladı

Roche İlaç Türkiye, strateji ve pazarlama alanında deneyimli Umut Bal’ın Nisan 2017 tarihi itibarıyla “Onkoloji Pazarlama Direktörü” olarak yeni görevine başladığını duyurdu.

Umut Bal, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından 2001 yılında City University of New York, Zicklin İşletme Okulu’nda MBA eğitimini tamamladı.

Kariyerine Deutsche Bank’ın New York ofisinde Finansal Analist olarak başlayan Bal, finans sektöründeki deneyiminin ardından GlaxoSmithKline’da Ürün Müdürü olarak çalıştı. Umut Bal 2007 yılında Roche İlaç Türkiye Viroloji Ürün Müdürü oldu. Şirkette çalıştığı süre boyunca Viroloji Kıdemli Ürün Müdürü, Viroloji ve Osteoporoz Bölüm Müdürü, Viroloji İş Birimi Müdürü ve Onkoloji Strateji Uygulama Müdürü sorumluluklarını üstlenerek pek çok başarıya imza attı. Roche’taki kariyerine verdiği 2 yıllık bir aranın ardından Umut Bal, Onkoloji Pazarlama Direktörü olarak Roche İlaç Türkiye ailesine tekrar katıldı.

Pazar analizi, pazarlama stratejisi, iş planlaması ve ürün lansmanı konularında uzman olan Umut Bal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)