BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRonaldo Juventus'taki ilk maçında tarihe geçti!----

Ronaldo Juventus'taki ilk maçında tarihe geçti!

Ronaldo Juventus'taki ilk maçında tarihe geçti!
21 Ağustos 2018 - 19:45 www.finansgundem.com

Chievo karşısında kazanılan 3-2'lik maç, İtalya'da lig maçları arasında tarihin en büyük dördüncü izlenme miktarına ulaştı.

Yaz transfer sezonunun en büyük olayında Real Madrid'den ayrılıp Serie A'nın son 7 sezonunun şampiyonu Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, popülaritesini de İtalya'ya taşıdı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Juventus ile ilk lig maçında Verona'da Chievo deplasmına çıkan Ronaldo, rekor izleyici topladı. Maçı yayınlayan Sky Italia, tarihinin en büyük dördüncü izlenme miktarına Ronaldo'nun ilk lig maçında ulaştı. NTV Spor'da yer alan habere göre tam 2.3 milyon tekil izleyici sayısının yakalandığı Chievo - Juventus maçı, Juventus'un geçen sezonki ilk lig maçının izlenme sayısından tam %63 daha fazla seyirciyi televizyon başına kitledi. Ronaldo'nun 90 dakika forma giydiği maçı da Juventus son dakikalarda attığı golle 3-2 kazanmıştı.

Portekizli yıldızın eski takımı Real Madrid'in bu sezonki ilk lig maçında Santiango Bernabeu'da ise son 10 yılın en az seyirci sayısı görülmüştü. Geçen sezon ortalaması 65.653 seyirci olan Real Madrid, Getafe karşısında Ronaldosuz ilk La Liga maçını 48.446 kişi karşısında oynadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)