BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın kefalet başvurusu gecikti----

Reza Zarrab'ın kefalet başvurusu gecikti

Reza Zarrab'ın kefalet başvurusu gecikti
04 Mayıs 2016 - 23:03 www.finansgundem.com

ABD'nin Miami kentinde gözaltına alındıktan sonra tutuklanan İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab (Rıza Sarraf)'ın kefalet başvurusu gecikti

İran'a karşı uygulanan ABD ambargosunu delme, banka sahteciliği yapma ve kara para aklama suçlamaları ile, ABD'nin Miami kenti havalimanından ülkeye giriş yapmak isterken gözaltına alındıktan sonra, çıkarıldığı mahkemede tutuklanan İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab'ın kefalet başvurusu gecikti.

Halen New York'un Manhattan semtinde Metropolitan Hapishanesi'nde tutuklu bulunan Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, 27 Nisan'da yapılan ilk duruşmada, müvekkilinin kefaletle serbest bırakılması için 10 gün içerisinde mahkemeye başvuru yapacaklarını söylemişti. Bugüne kadar herhangi bir kefalet başvurusunun yapılmadığı öğrenilirken, Avukat Benjamin Brafman, DHA'ya yaptığı açıklamada sözkonusu başvurunun ‘önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta' olabileceğini söyledi.

Reza Zarrab, ilk duruşmada kendisine yöneltilen suçlamaları avukatı Brafman aracılığıyla kabul etmemiş ve suçsuz olduğunu bildirmişti. Zarrab, 16 Haziran'da yine yargıç karşısına çıkacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)