BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReza Zarrab'ın avukatından flaş hamle----

Reza Zarrab'ın avukatından flaş hamle

Reza Zarrab'ın avukatından flaş hamle
26 Mayıs 2016 - 22:39 www.finansgundem.com

New York'ta tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, kefalet isteğini geri çeviren Başsavcı Preet Bharara'nın açıklamalarına karşı yeni bir girişimde bulundu.

Brafman bugün, Zarrab'ın davasına bakan Hakim Richard Berman'a bir dilekçe yazarak, Bharara'nın kefalet talebine karşı çıkması nedeniyle kendilerinin cevap hakkı için ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü yerel saatle 12.00'a kadar mahkemeye iletmek için izin istedi.

Reza Zarrab dosyasında kritik isimler
Avukat dilekçesinde, "Savcılığın doğru olmayan ve temelde kusurlu argümanlar" ile kefalet taleplerine karşı çıktığını savunarak, kendilerine cevap hakkı verilmesini talep etti. Dilekçede "Mahkemeye konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı ek bilgiler de göndereceğiz" ifadelerine yer verildi.

Reza Zarrab 10.2 milyon lira bağışlamış
ABD'de hafta sonu ve Pazartesi gününün tatil olması nedeniyle, Salı gününe kadar zaman verilmesini isteyen avukat 2 Haziran'da görülecek kefalet duruşmasının ertelenmesini istemediklerini de dilekçede belirtti.

Hakim Berman'ın, avukatın talebini kısa süre içinde değerlendirmesi bekleniyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)