BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReina davasında dikkat çeken karar----

Reina davasında dikkat çeken karar

Reina davasında dikkat çeken karar
14 Aralık 2017 - 20:32 www.finansgundem.com

Reina katliamının görüldüğü davada mahkeme, DEAŞ'lı terörist Abdurrauf Sert'in savunmasını, "Kamu güvenliğini etkileyeceği" gerekçesiyle kapalı görülmesine karar verdi

Ortaköy'deki eğlence merkezine yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin davada, mahkeme heyeti, katliamın planlayıcılarından olduğu iddia edilen tutuklu sanık Abdurrauf Sert'in savunmasını, "Kamu güvenliğini etkileyeceği" gerekçesiyle kapalı görülmesine karar verdi.

Duruşmada sanıklar, sanık avukatları, müşteki avukatları ile bir Fransız tercüman ve güvenlik güçleri dışında herkes çıkarıldı. 

MASHARİPOV'LA BENZER POTANSİYELDE

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Abdurrauf Sert hakkında şu tespite yer verilmişti; "DEAŞ Silahlı Terör Örgütü bünyesinde Ebu Muhammed El Horasani kod ismini kullanan şüpheli Abdulkadir Masharipov ile birlikte aktif faaliyet yürüten ve benzer eylem potansiyeli bulunan şüpheli DEAŞ terör örgütünün mensubudur."  

MASHARİPOV'UN KALDIĞI EVİN KONTRATI CEP TELEFONUNDAN ÇIKTI

İddianamede Sert'in, DEAŞ terör örgütünün güvenli evlerinden (Madafaar) sorumlu emir düzeyinde faaliyet gösteren şüpheli Eyüp Korkusuz'un yardımcısı olduğu iddia ediliyor. Sert'in ayrıca Masharipov'un Esenyurt'ta yakalandığı evin kira kontratı fotoğrafının Sert'in cep telefonunda çıktığı bilgisi yer alıyor.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kliksa14 Aralık 2017 23:38

    Kamu güvenliğini nasıl tehdit ediyormuş ya. Tüm davalara yasak getirir oldular. AYM veya meclis bu konuya bi el atmalı. Son yıllarda ne Ensar davaları kaldı ne bu tarz saldırı davaları kaldı yasak koymadıginiz. Her dava yasak olabilir mi arkadaşlar yaa? Azıcık akıl fikir diliyorum size.