BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank’ta hukuk konferansı----

QNB Finansbank’ta hukuk konferansı

QNB Finansbank’ta hukuk konferansı
26 Mayıs 2017 - 15:52 www.finansgundem.com

QNB Finansbank Kristal Kule’de tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak düzenlenen “Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu’nun Genel Değerlendirmesi” konulu konferansa 200’ü aşkın hukukçu katıldı.

QNB Finansbank Hukuk Müşavirliği’nin ikinci kez düzenlediği hukuk konferansında bu yıl “Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni Kanunu” ele alındı. Konferans, bu yıl da tüm banka hukukçularının katılımına açık olarak gerçekleşti.

23 Mayıs’ta QNB Finansbank Kristal Kule’de düzenlenen konferans toplam üç oturumda gerçekleşti. Açılış konuşmalarını QNBFinansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Hukuk Müşavirliği Genel Müdür Yardımcısı Emel Yılmaz Özbay’ın yaptığı konferansa, banka sektöründe çalışan 200’üaşkın hukukçu katıldı.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burak Özen, sunumunda sektörde önemli bir gündem oluşturan “Ticari İşlemlerde Taşınır Rehni”mevzuatı hakkında görüş ve değerlendirmelerini katılımcılar ile paylaştı ve katımcıların uygulamaya yönelik sorularını cevapladı.

Konferans, QNB Finansbank İç Sistemler Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Yurdalan tarafından Prof. Özen’e plaket verilmesi ile sona erdi. Konferansın ardından davetliler QNB Finansbank Kristal Kule Sky Garden’da verilen kokteylde keyifli vakit geçirdiler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)