BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank, gayrimenkul yatırım danışmanını seçti----

QNB Finansbank, gayrimenkul yatırım danışmanını seçti

QNB Finansbank, gayrimenkul yatırım danışmanını seçti
19 Ekim 2017 - 09:44 www.finansgundem.com

ERA Türkiye, QNB Finansbank ile Xclusive Bankacılık & Private Banking üyelerini kapsayan bir anlaşma imzaladı

Dünya genelindeki tecrübesiyle sektörün saygın oyuncularından biri olan ERA Türkiye, QNB Finansbank ‘Xclusive Bankacılık & Private Banking’ üyelerine ve Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapacak. Konuyla ilgili anlaşma ERA gayrimenkul ve QNB Finansbank arasında imzaladı.  Sunulacak hizmetten tüm Türkiye’deki QNB Finansbank Private Banking ve Xclusive Bankacılık  üyeleri yararlanabilecek. Ayrıca üç kıtada faaliyet gösteren   QNB’nin bulunduğu ülkelerden Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı müşterilerin Türkiye’deki işlemleri için de ERA Türkiye gayrimenkul yatırım danışmanlığı yapacak. 

Anlaşma ve yürütülen süreç ile ilgili bilgi veren ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, “QNB Finansbank ile yaptığımız anlaşmayla bilgi birikimimizi aktarabileceğimiz kişi sayısı yüz binlerle ifade edilir oldu. Bu da edindiğimiz ‘know-how’ı ülkemiz için yüksek katma değer yaratma çabamıza olumlu bir katkı sunacak. QNB Finansbank ile yaratacağımız sinerjiyle birlikte Türkiye ile dünya arasında sağlam köprüler kurmuş olduk. Bu sayede farklı coğrafyalarda yaşayan yatırımcıların dikkatini ülkemize çekmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

Anlaşmanın üç ayrı paydaşı olduğunu belirten Atalay, “Hızla globalleşen dünyada Türkiye’nin de yerini koruması ve yükselişine devam etmesi için dünya ekosistemine daha entegre hale gelmesi gerekiyor. Biz de ERA Türkiye olarak yaptığımız bu anlaşmayla; Türkiye’deki yatırımcılara danışmanlık hizmeti vermenin yanı sıra, Yurtdışında yatırım yapmak isteyen Türk yatırımcılara ve Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara da danışmanlık hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Böylelikle insanımızın ufkunu açtığımız gibi ülkemiz tanıtımına da katkı sunmayı planlıyoruz” diyerek anlaşmanın önemine dikkat çekti.

Türkiye’de kurulduğu günden beri sektör kalitesini yükseltmek için çalışan ERA Gayrimenkul, bugün en modern teknolojilerle donatılan 450 metrekarelik yeni ofisinde, genel müdürlük bünyesinde yer alan 18 kişilik kadrosu ile daha yüksek kalitede hizmet vermeye devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)