BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaQNB Capital Türk tahvil ihracına liderlik yaptı----

QNB Capital Türk tahvil ihracına liderlik yaptı

QNB Capital Türk tahvil ihracına liderlik yaptı
21 Ocak 2017 - 15:01 www.finansgundem.com

QNB Capital, Türkiye’nin 10 yıl vadeli ve üç kat talebin geldiği 2 milyar dolar değerindeki tahvil ihracında konsorsiyumun lider bankalarından biri olarak yer aldı.

Türkiye pazarındaki en büyük beşinci özel banka olan QNB Finansbank aracılığıyla Türkiye'de faaliyet gösteren QNB Group, Türkiye’nin 10 yıl vadeli 2 milyar dolar değerindeki tahvil ihracında konsorsiyumun lider bankalarından biri olarak yer aldı. Tahvil ihracında; konsorsiyum lider bankaları olarak QNB Capital’in yanısıra Barclays, Citigroup, Goldman Sachs bulunuyor.

25 Mart 2027 vadeli tahvilin dolar cinsinden kupon oranı ise yüzde 6 olarak kaydedildi.Tahvilin yatırımcıya getirisi yüzde 6,15 olurken, bu oran 15 Kasım 2026 vadeli yüzde 2 faizli ABD tahvilinin getirisine kıyasla 375,7 baz puanlık farkla gerçekleştiğini gösterdi. Hazine Müsteşarlığı’nın gerçekleştirdiği bu ihraca ABD, Avrupa Birliği ve diğer ülkelerdeki 256 yatırımcıdan 6 milyar dolarla ihraç tutarının üç katından fazla talep geldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)