BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQBN Group’tan 3,5 milyar dolar değerinde sendikasyon kredisi ----

QBN Group’tan 3,5 milyar dolar değerinde sendikasyon kredisi

QBN Group’tan 3,5 milyar dolar değerinde sendikasyon kredisi
20 Şubat 2018 - 11:35 www.finansgundem.com

QNB Group, 3,5 milyar dolar değerindeki üç yıl vadeli üst düzey teminatsız kredi olanağı için sendikasyonun başarıyla tamamlandığını duyurdu

Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük finans kuruluşu QNB Group, 3,5 milyar dolar değerindeki üç yıl vadeli teminatsız sendikasyonunun başarıyla tamamlandığını duyurdu. 21 uluslararası bankanın desteğiyle gerçekleştirilen sendikasyonda, piyasadan gelen güçlü talep sebebiyle tutar da arttırıldı. Bu sendikasyon genel finansman amacıyla alınmıştır. 

Sendikasyonu Bank of America Merrill Lynch International Limited (BAML), The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Ltd., Barclays Bank PLC, Deutsche Bank AG, Londra Şubesi, Intesa Sanpaolo S.P.A., QFC Şubesi, Mizuho Bank Ltd. (Mizuho), Standard Chartered Bank, Sumitomo Mitsui Banking Corporation ve United Overseas Bank Limited dahil olmak üzere 9 banka tam olarak üstlendi. İşlemde, BAMLDokümantasyon Koordinatörü; Mizuho ise, Sendikasyon Koordinatörü ve Kredi Aracısı olarak yer aldılar. 

Grup ayrıca, bu yeni kredi olanağını sağlamadan önce aldığı 3 milyar dolarlık sendikasyon kredisini tamamen geri ödemiş olduğunu da duyurdu. 

QNB Grubu CEO’su Ali Al-Kuwari şunları söyledi: “QNB Grubu, mevcut sendikasyon kredisi olanağının yeniden finanse edilmesinden ve büyütülmesinden büyük mutluluk duyuyor. Bu başarılı sonuç, QNB Grubu ile yakın işbirliği içindeki Üst Düzey Küresel Bankaların güçlü talebinin bir yansıması ve yatırımcıların 2017’deki güçlü finansal sonuçlarımıza, Grup stratejimize ve finansal pozisyonumuza duyduğu güvenin de bir göstergesidir.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)