BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den seçmene teşekkür----

Putin'den seçmene teşekkür

Putin'den seçmene teşekkür
19 Mart 2018 - 01:48 www.finansgundem.com

Rusya'daki seçimlerde yeniden devlet başkanlığına seçilen Putin, Kremlin Sarayı'nın yanındaki Manej Meydanı'nda halka teşekkür konuşması yaptı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkeyi 6 yıl daha yönetmek için Rus halkından yetki aldı. Putin, seçim zaferinin ardından halka teşekkür konuşması yaptı. 

Putin’in, Kremlin Sarayı’nın yanında yer alan Manej Meydanı’nda Kırım’ın Rusya’ya bağlanmasının dördüncü yıldönümü nedeniyle düzenlenen konserde yaptığı zafer konuşması sık sık kalabalığın sloganları ile bölünüyor.

Putin konuşmasında, “Sonuç için sizlere çok teşekkür ederim. Evet! Evet! Ben sizin takımınızın bir üyesiyim. Hepimiz çok büyük bir takımız” ifadelerini kullandı.

Rus halkının birlik olarak kalmış olması nedeniyle Rusya’nın harika bir geleceğin beklediğini belirten Putin, seçim sonucunun da zor şartlara karşın son birkaç yılda başarılanların tanınması olduğunu söyledi.

Putin zafer konuşmasının ardından sahneden ayrılmadan önce kalabalık ile birlikte ‘Rusya, Rusya!’ diye bağırdı.

SORULARI YANITLADI

Manej Meydan’ındaki zafer konuşması ardından Putin, seçim kampanyasının yürütüldüğü merkezde basının sorularını yanıtladı. Rus liderin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

* Yeni devlet başkanlığı dönemimde işler eskisi gibi devam etmeyecek. Yeni bir atılım yapmamız gerekiyor.

* Seçmenlere minnettarım.

* (Yeni dönemde Rusya’nın yeni bir Putin mi, yoksa eski Putin’i mi göreceği sorusu karşısında) Her şey akıyor, her şey değiyor.

* (İngiltere topraklarında bir çeşit sinir gazı ile zehirlenip komaya giren eski Rus çifte ajan ve kızının başına gelenler hakkındaki bir soru karşısında) İngiltere’de askeri düzeyde bir sinir gazı kullanılmış olsaydı kurbanların sayısı çok daha fazla olurdu. Rusya’nın elinde bu tür silahlar yok. Kimyasal silahlarımızın hepsini uluslararası gözlemcilerin denetiminde imha ettik. Rusya’nın böyle bir şey yapacağını söylemek, anlamsız laflar, saçmalık. Nitekim aklı başında olan her kişi, Rusya’daki herhangi birinin, devlet başkanlığı seçimleri ve Dünya Kupası’nın hemen öncesinde böyle bir şey yapmaya kalkışacağını düşünmenin tam bir saçmalık olduğunu anlar. Böyle bir şey olması düşünülemez. Soruşturma sürecinde İngiltere hükümetiyle çalışmaya hazırız.

* Hükümetteki herhangi bir değişiklik resmi olarak yeni dönemde görevime başlamam ardından yapılacak.

* Şu an için herhangi bir anayasal reform planım yok.

* (Bir sonraki seçimlerin düzenleneceği 2024’ten sonra da seçimlerde aday olmayı planlayıp planlamadığı sorusu karşısında) İsterseniz yılları sayalım. Şu anda böyle bir soru soruluyor olması, komik. Zira 100 yaşına kadar burada (devlet başkanlığı koltuğunda) oturacak değilim.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)