BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin Erdoğan'a teşekkür edecek!----

Putin Erdoğan'a teşekkür edecek!

Putin Erdoğan'a teşekkür edecek!
28 Haziran 2016 - 13:08 www.finansgundem.com

Kremlin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yarın telefonda görüşeceklerini duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın, düşürülen Rus uçağı nedeniyle doğrudan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e hitaben yazdığı ve “üzüntülerini” bildirdiği mektuptan sonra şimdi gözler Moskova’ya çevrildi. Putin'in yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektuptan sonra Rusya Devlet Başkanı Putin yarın Erdoğan’ı telefonla arayacak. Başbakan Binali Yıldırım da dün TRT Haber’de, Rusya ile krizin giderilmesiyle ilgili soruyu yanıtlarken, “Süreç fiilen başladı. Bugün, yarın Putin ile Cumhurbaşkanımız arasında bir telefon görüşmesi gerçekleşecek” demişti.

İLK AÇIKLAMA KREMLİN'DEN GELDİ

Kremlin sözcüsü, Putin'in yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonda görüşeceğini açıkladı.

CUMHURBAŞKANLIĞI KAYNAKLARI: PUTİN TEŞEKKÜR EDECEK

Bu arada Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre ise Rusya Devlet Başkanı Putin yarın saat 12:00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak teşekkür edecek.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)