BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPolislik yaparken polise yakalandılar!----

Polislik yaparken polise yakalandılar!

Polislik yaparken polise yakalandılar!
25 Mayıs 2018 - 16:49 www.finansgundem.com

Şanlıurfa Harran Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yaptığı operasyonlarda Türkiye çapında telefon dolandırıcılığı yapan bir şebeke daha çökertildi.

Şanlıurfa'da 23 kişilik bir şebeke ortaya çıkarıldı. Zanlıların Şanlıurfa merkezli olarak Türkiye'nin her tarafında telefon dolandırıcılığı yaptıkları anlaşıldı. Şebekenin mağdur ettiği ve paralarını aldığı 33 kişi tespit edildi. Çetenin bu yöntemle milyonlarca lira para aldığı belirlendi. Zanlılardan bazılarının telefon dolandırıcılığı suçundan hapis yattığı, hapisten çıktıktan sonra da aynı dolandırıcılık yöntemiyle faaliyet yürütmeye devam ettiği tespit edildi. 

Polis suçüstü bastı! 

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen polis ekipleri, şebekenin önemli üyelerinden birini yakalamak için bir süre takibe aldı. Daha sonra kaldığı yere yapılan baskında bilgisayar, ses sistemleri ve fark donanımlarla karargâh haline getirilmiş özel bir odada şebeke üyesi toplam 6 kişi yakalandı. Polis zanlıları takip sürecinde 990 bin liralık dolandırıcılığı önledi. Şebekenin milyonlarca liralık vurgunları mağdurların tespitiyle ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)