BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK, Kekük sokaklarında DEAŞ avına çıktı----

PKK, Kekük sokaklarında DEAŞ avına çıktı

PKK, Kekük sokaklarında DEAŞ avına çıktı
22 Ekim 2016 - 12:25 www.finansgundem.com

DEAŞ'ın dün ve bugün Kerkük'te saldırılara başlamasının ardından İHA, önemli bir bilgi paylaştı. İHA'nın haberine göre PKK'lı teröristler Kerkük'te sokağa indi.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği (TKÜUGD) PKK’lı teröristlerinKerkük’e girdiğini açıkladı. Kerkük Sesi Gazetesi ise PKK'lı teröristlerin fotoğraflarını yayınladı.

Türkçe Konuşan Ülkeler Uluslararası Gazeteciler Derneği, PKK’lı teröristlerin Kerkük’e girdiğini açıkladı. TKÜUGD Başkanı ve Kerkük Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güngör Yavuzaslan, 21 Ekim günü PKK'lı teröristlerin başta Kerkük Kalesi olmak üzere kente girdiklerini kaydetti.

Yavuzaslan, "21 Ekim günü sabaha karşı DEAŞ militanlarının kente saldırması üzerine oluşan kaos ortamından faydalanan PKK'lı teröristler kente girdi. Başta Kerkük Kalesi olmak üzere birçok kritik noktada peşmergenin izin vermesiyle PKK’lı militanlar konuşlandı" ifadelerini kullandı.

İHA: PKK’lı teröristlerin Kerkük’te çekilmiş fotoğrafları yayınlandı

Yavuzaslan, Irak'ta DEAŞ’a karşı mücadelede PKK'lıların yer almasının örgütü legalleştirme için yapıldığını söyledi. TKÜUGD, bazı medya organlarında PKK'lılarla ilgili haberlerde örgüt üyeleri için bilinçli olarak kampanya yürütüldüğünü açıkladı.

İHA: PKK’lı teröristlerin Kerkük’te çekilmiş fotoğrafları yayınlandı

Dernekten yapılan açıklamada, "Son günlerde Suriye ve Irak'ta DEAŞ'la mücadele sırasında PKK'lı teröristlerin haberleri yürütülen kampanya ile taraflı yapılmaktadır. Terör örgütü üyelerinin foto ve görüntüleri sözde teröre karşı mücadele eden savaşçılar algısı oluşacak şekilde yapılmaktadır" denildi.

Kerkük'te çatışmalar yeniden başladı

 

Terör örgütü DEAŞ Kerkük'te saldırıya geçti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)