BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPizza devine 100 milyon dolarlık 'helal pizza' davası----

Pizza devine 100 milyon dolarlık 'helal pizza' davası

Pizza devine 100 milyon dolarlık 'helal pizza' davası
27 Mayıs 2017 - 13:17 www.finansgundem.com

ABD’nin Michigan eyaletinde Müslüman bir adam, içinde domuz eti bulunan pizza servis edildiği gerekçesiyle dünyaca ünlü pizza zinciri Little Caesars’a 100 milyon dolarlık dava açtı

Mohamad Bazzi isimli Müslüman adam, Little Caesars’dan pizza sipariş ettiğini ve içinde domuz eti olmayan “helal pizza” istediğini ısrarla belirtmesine rağmen kendisine domuz sosisli pizza getirildiğini söyledi.

Pizzadaki sosisin domuz etinden yapıldığını fark etmediğini ve pizzayı yediğini anlatan Bazzi, pizza kutusunun üzerinde “helal” etiketi bulunduğunu da savundu.

Little Caesars’a dava açan avukat Majed Moughni, Bazzi gibi Little Caesar'dan helal pizza sipariş eden ancak domuz etli pizza yiyen pek çok Müslüman olduğunu belirtti. Little Caesars ise davanın bir dayanağı olmadığını savunarak tüm müşterilerinin inançlarına saygılı olduğunu ifade etti.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)