BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa‘4. Risk Yönetimi Zirvesi’ 25 Şubat’ta ----

‘4. Risk Yönetimi Zirvesi’ 25 Şubat’ta

‘4. Risk Yönetimi Zirvesi’ 25 Şubat’ta
16 Şubat 2010 - 12:53 www.finansgundem.com

Risk yönetimi konusundaki bilgi ihtiyacını isabetli bir şekilde teşhis eden Active ACADEMY’nin, bu ihtiyaca yönelik doğru bir çözüm olarak ürettiği “Risk Yönetimi Zirvesi”, 25 Şubat Perşembe günü dördüncü kez kapılarını açıyor.

Swissôtel İstanbul’da düzenlenecek olan Zirve, kriz sonrası risk yönetimi planlarını mercek altına alıyor. Küresel ekonomik krize bağlı olarak 2009 yılının ilk çeyreğinde yaşanan rekor seviyedeki daralma sonrasında ılımlı bir toparlanma sürecine giren Türkiye ekonomisinin risk haritası “4. Risk Yönetimi Zirvesi”nde çıkartılıyor. Söz konusu haritanın hem kriz öncesi risklerin minimize edilmesi hem de sürdürülebilir büyümenin sağlanması açısından önemli olduğuna inanan ve Türkiye’de risk yönetimi kavramını gündeme taşıyan ilk yayın kuruluşu olan Active ACADEMY, konunun uzmanlarını 25 Şubat’ta bir araya getiriyor. Swissôtel İstanbul’da düzenlenecek olan ve kriz sonrası risk yönetimi planlarının ele alınacağı “4. Risk Yönetimi Zirvesi”nde ekonomi ve finans sektörünün yanı sıra reel sektörün de risk analizi yapılıyor. Özellikle 2001 krizinden edinilen deneyim ve akabinde kazanılan risk yönetim kabiliyeti ile gelişmekte olan Avrupa ülkelerinden farklı bir konumda bulunan Türkiye ekonomisi için söz konusu analizler büyük önem taşıyor. Ülke ekonomilerinin küresel önlem arayışı ile toparlanmaya başladığı ve G-20 kararları çerçevesinde yeni düzenlemelerin tartışıldığı bu dönemde Türkiye’yi de yeni düzenlemeler bekliyor. 4. Risk Yönetimi Zirvesi, Türkiye’deki reel sektörün ve finans sektörünün risk ajandasının yeni düzenlemelere göre hazırlanmasında ve bu sayede mevcut avantajlarını artırmasında önemli bir rol üstleniyor. “Toparlanma Sürecinde Türkiye’nin Risk Haritası”, “Gelişmekte Olan Avrupa Ülkelerinde Risk Görünümü”, “CEO’ların Risk Ajandası ve Yeni Düzenlemeler”, “Yeni Normalde Riskler ve Beklentiler” ve “2010 İçin Öngörüler ve Stratejik Öncelikler” başlıklı oturumların yapılacağı 4. Risk Yönetimi Zirvesi; toparlanma sürecinden hükümetin aldığı önlemlere, Türkiye’nin gelişmekte olan ülkelerden hangi yönleriyle ayrıştığından kredi derecelendirme sürecine, iyi ve kötü risk yönetim araçlarından reel sektörün sahip olduğu risk ve fırsatlara kadar pek çok önemli konuyu masaya yatırıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)