BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPegasus telefonla hizmete 400 lira istiyor----

Pegasus telefonla hizmete 400 lira istiyor

Pegasus telefonla hizmete 400 lira istiyor
19 Ekim 2018 - 12:34 www.finansgundem.com

"Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"na destek verdiğini açıklayan ve tüm yurtiçi uçuşlarında yüzde 20 indirim uygulayan Pegasus’un bir telefona 1024 TL'lik bilete 400 TL 'hizmet bedeli ücreti' talep etmesi şaşkına çevirdi

Şirketin başlatmış olduğu ucuz bilet kampanyasına katılmak isteyen vatandaş Pegasus’un internet sitesinden bilet almak isteyince kötü bir sürprizle karşılaştı. Haber7.com'dan Giray Topçular ve Özgür Gündüz'ün haberine göre, şirketin internet sitesi üzerinden bilet almak isteyen vatandaş tüm işlemleri tamamlandıktan sonra ödeme bölümünde '3D ödeme işleminde bir hata oluştu' ibaresiyle karşı karşıya kaldı. Farklı bankaların kredi kartlarıyla da alım işlemi gerçekleştirmek isteyen müşteri bilet alma işlemi gerçekleştiremeyince telefonla şirketin müşteri hizmetlerine ulaştı ve PNR(Rezervasyon No) numarası ile işlemini yaptırmak istedi. Telefonda tüm işlemler tamamlandıktan sonra internet sitesinde 1024 TL olan bilet fiyatının 1424 TL olduğunu öğrenen vatandaş şok oldu. Müşteri hizmetleri temsilcisi aradaki farkın hizmet bedeli olduğunu belirtti.

ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK VERİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı ve tüm Türkiye'nin destek verdiği 'Enflasyonla Topyekün Mücadele'ye desteklediğini açıklayan şirket bilet fiyatlarında yüzde 10 ila 20 oranında indirime gitmişti.

'SAYFA HATA VERİYOR' KURNAZLIĞI...

Günlerdir internet sitesinden bilet almak isteyen vatandaşlar yaşanan hata nedeniyle müşteri hizmetleri üzerinden işlemlerine yapmak istediğinde 400 TL'ye varan hizmet bedelleriyle karşı karşıya kalıyor.



ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HERŞEY İYİ PARTİ İLE ÇOK İYİ OLACAK19 Ekim 2018 15:17

    Şuan indirim yaptık diyen tüm firmalar önce fiyatları artırıp sonra düşürdüler. İki gün önce Migros' a markete gittim tüm ürünlerin önce fiyatını arttırmışlar sonra düşürmüşler. 2 hafta önce Torku 1 kğ tereyağını 49,90 a almıştım. İki gün önce gittiğimde fiyatı 54,90 yapmışlar sonra indirim yapmışlar 49,90 a düşmüş. Yani anlayacağınız indirim falan yok. Önce bindirme sonra süründürme var. Elin Almanı 100 Euro ya etinden tutun her şeyini ala biliyor. Biz Türkler 100 TL ye sadece 1 kğ tereyağ ve 1 kğ kıyma ala biliyoruz. Biz uçağa binemiyoruz ki isterse 2 bin tl olsun bilet. Herşey reklam herşey seçimde ki oylar için hazırlanan bir oyun.