BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPapa itiraf etti... Merkel niçin öfkelendi----

Papa itiraf etti... Merkel niçin öfkelendi

Papa itiraf etti... Merkel niçin öfkelendi
10 Şubat 2016 - 07:02 www.finansgundem.com

Papa Françesko, verdiği röportajda, Avrupa'yı kısır bir kadına benzettiği için Almanya Başbakanı Merkel'in kendisine öfkeyle telefon açtığını söyledi

Katolik dünyasının dini lideri Papa Françesko, Corriere della Sera Gazetesi’ne verdiği röportajda Avrupa’yı ‘kısır bir kadına’ benzettiği için Almanya Başbakanı Angela Merkel’in kendisini telefonla aradığını, sesinin de biraz öfkeli geldiğini söyledi.

Papa, Kasım 2014’te Avrupa Parlamentosu’nda yaptığı konuşmada ‘yorgun Avrupa’nın artık doğurganlığını ve enerjisini kaybetmiş yaşlı bir büyükanneye benzediği’ minvalindeki sözleri için Merkel’in kendisini telefonla aradığını belirtti.

Papa telefon görüşmesiyle ilgili şunları söyledi:

“Merkel, biraz öfkeliydi. Çünkü Avrupa’yı çocuk doğuramayan kısır bir kadına benzetmiştim. Avrupa’nın gerçekten çocuk doğuramayacak bir kadın olduğunu mu düşündüğümü sordu. Ben de ‘Evet yapabilir, Avrupa’nın güçlü ve derin kökleri var” dedim. Çünkü en karanlık anlarında bile, kendisine beklenmedik kaynaklarını göstermiştir” dedim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)