BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖztürk’ün profesör kardeşi kaçmamış----

Öztürk’ün profesör kardeşi kaçmamış

Öztürk’ün profesör kardeşi kaçmamış
24 Temmuz 2016 - 15:52 www.finansgundem.com

Darbe girişiminin bir numaralı şüphelisi Orgeneral Akın Öztürk’ün, İzmir Üniversitesi’nde yönetici olan ve İngiltere’ye kaçtığı iddia edilen kardeşi Prof. Dr. Aydın Öztürk’ün İzmir’de olduğu açıklandı

Orgeneral Akın Öztürk’ün Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Genel Sekreterlik yapan diğer kardeşi Kemal Abidin Öztürk açığa alınmıştı.

Darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk’ün, Dokuz Eylül Üniversitesi’nde Genel Sekreterlik yapan kardeşi Kemal Abidin Öztürk açığa alındı. Orgeneral Akın Öztürk’ün bir diğer kardeşi Prof. Dr. Aydın Öztürk de İzmir Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı görevinde bulunuyordu. Prof. Dr. Aydın Öztürk’ün, 15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğramasının ardından İngiltere’ye kaçtığı ileri sürüldü.

Darbe girişiminin ardından Fethullahçı eğitim kurumlarından olduğu gerekçesiyle kapatılan üniversiteler arasında Prof. Dr. Aydın Öztürk’ün görev yaptığı İzmir Üniversitesi de bulunuyordu.

İNGİLTERE’DE DEĞİL İZMİR’DE

Prof. Dr. Aydın Öztürk’ün avukatı Nilay Oktar, müvekkilinin İngiltere’ye kaçmadığını, İzmir’de yaşamına devam ettiğini ve darbe girimişiyle ilgisinin olmadığını söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)