BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel Kuvvetler Afrin'de operasyona başladı----

Özel Kuvvetler Afrin'de operasyona başladı

Özel Kuvvetler Afrin'de operasyona başladı
18 Mart 2018 - 00:22 www.finansgundem.com

CNN Türk'ün geçtiği son dakika haberine göre TSK'ya bağlı Özel Kuvvetler Afrin ilçe merkezinde operasyona başladı. Operasyona ÖSO birliklerinin de katıldığı öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Özel Kuvvetler'in Afrin ilçe merkezine girdiği ve operasyona başladığı öğrenildi.

CNN TÜRK canlı yayınına katılan terör uzmanı Abdullah Ağar'ın verdiği bilgiye göre, Afrin merkezine Özel Kuvvetler'le birlikte, komandolar ve ÖSO birlikleri de girdi.

Dün gün içinde TSK’dan yapılan açıklamada “Afrin harekât alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birlikler Afrin kuzeyinde buluştular” denilmişti.

Zeytin Dalı' için takviye birlikler sevk edildi

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Suriye sınırında konuşlu birliklere takviye amaçlı gönderilen askeri araçlar, Hatay'dan huduttaki birliklere sevk edildi. Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin'de YPG/PKK-DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, halkı terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor.

Harekat kapsamında, Türkiye'deki çeşitli birliklerden gönderilen, aralarında tankların da yer aldığı askeri araçlar, Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçesine ulaştı. Araçlar, güvenlik önlemleri altında sınır birliklerine sevk edildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)