BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOtopsiden detaylar! Babasına hediye edilen silah...----

Otopsiden detaylar! Babasına hediye edilen silah...

Otopsiden detaylar! Babasına hediye edilen silah...
16 Aralık 2017 - 21:51 www.finansgundem.com

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın Yavuz Yılmaz'ın kafasına giren kurşun, diğer taraftan çıkıp üç ayrı duvardan sekti. Parçalanan kurşunun çıktığı silah, Mesut Yılmaz'a 24 yıl önce hediye edilen bir tabanca.

Evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın otopsisine dair ilk detaylar da ortaya çıktı. Ön otopsideki ilk gözlemlere göre Yılmaz oturur vaziyette iken vuruldu. Musa Kesler'in Milliyet'teki haberine göre kurşun çapraz bir doğrultuda kafaya girdi ve çıkış yaptı. Olay yeri incelemesine göre ise kurşun çıkış yaptıktan sonra üç ayrı duvardan sekerek birkaç parçaya bölündü. Parçalanan kurşunun çıktığı silah, Mesut Yılmaz'a 24 yıl önce hediye edilen bir tabanca.

Yılmaz’ın yanında bulunan ve 1993 yılında Mesut Yılmaz’a hediye edilen Smith Wesson marka silahın bu  markanın 'pocket' (cep) olarak adlandırılan en küçük modeli olduğu öğrenildi.

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)