BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOtobüsleri kurşunlayan zanlı suç makinesi çıktı!----

Otobüsleri kurşunlayan zanlı suç makinesi çıktı!

Otobüsleri kurşunlayan zanlı suç makinesi çıktı!
26 Haziran 2016 - 16:16 www.finansgundem.com

Ankara'da şehirlerarası 3 yolcu otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi. Zanlı A.B'nin son 15 gün içerisinde 6 olaya karıştığı belirlendi

Ankara'da, Çevre Yolu Gölbaşı istikametinde seyreden 3 şehirlerarası yolcu otobüsüne pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 8 kişinin yaralandığı saldırının ardından polisle girdiği silahlı çatışma sonrası yakalanan A.B, emniyetteki işlemlerinden sonra sağlık kontrolü için Adli Tıp Kurumuna getirildi. 

Zanlının üzerine çelik yelek giydirildiği götürüldü.

Daha sonra adliyeye sevk edilen zanlı, basın mensuplarının, yolcu otobüslerine neden ateş açtığı yönündeki sorularını yanıtsız bıraktı.

Son 15 günde 6 olaya karışmış

A.B'nin eşinden ayrı yaşadığı, iki hafta içinde kayınpederine ait iş yerine 6 kez silahla ateş açtığı ve "mala zarar verme, kasten yaralama, Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet, güveni kötüye kullanma, taksirle yaralama, genel güvenliği kasten tehlikeye sokma, cinsel saldırı, hakaret, başkasına ait kimlik kullanma, konut dokunulmazlığını ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve suç uydurma" gibi suçlardan toplam 24 kaydı bulunduğu tespit edilmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)