BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOsmangazi Üniversitesi Rektörü istifa etti----

Osmangazi Üniversitesi Rektörü istifa etti

Osmangazi Üniversitesi Rektörü istifa etti
11 Nisan 2018 - 11:34 www.finansgundem.com

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, istifa etti

Osmangazi Üniversitesi'nde bir akademisyenin silahla 4 öğretim görevlisini öldürdüğü saldırının ardından üniversite rektörü Hasan Gönen görevinden istifa etti.

NE OLMUŞTU?

Eskişehir'de bulunan Osmangazi Üniversitesi'nde görevli akademisyen Volkan Bayar, üniversitede görevli öğretim görevlileri Yasir Armağan, Mikail Yalçın, Serdar Çaylak, Fatih Özmutlu'yu silahla ateş ederek öldürdü. 3 kişiyi de yaralayan Volkan Bayar polis tarafından gözaltına alındı. Üniversitede görev yapan Prof.Dr. Ayşe Aypay, 4 akademik personelin öldüğü saldırının ardından yaptığı açıklamada, Volkan Bayar'ın defalarca rektörlük ve YÖK'e şikayet edildiğini ancak bir sonuç alınamadığını dile getirmişti.

YÖK, YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

YÖK Başkanı Saraç, YÖK Genel Kurulu'nu, Osmangazi Üniversitesi'ndeki silahlı saldırıyı görüşmek üzere 12 Nisan Perşembe olağanüstü toplantıya çağırdı. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayrettin11 Nisan 2018 11:41

    Hayrettin bir durum söz konusu broz. Siyasal İslamcılarda pek utanma olmadığı için istifa müessesesinin işlediğini hiç görmedim. Kesinlikle zorla istifa ettirildi. Kesinlikle.