BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporOrman'dan kafa karıştıran Vida açıklaması----

Orman'dan kafa karıştıran Vida açıklaması

Orman'dan kafa karıştıran Vida açıklaması
14 Aralık 2017 - 12:18 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vida transferiyle ilgili son noktayı koydu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sponsorluk imza töreninde açıklamalar yaptı. Fikret Orman, "Vida'da bitmiş bir şey yok, olmama ihtimali de var" dedi.

Başkan Orman'ın yaptığı diğer açıklamalar şöyle:
"Bayern Münih zor kura ama pozitif bakmak lazım. Bayern Münih'ten daha düşük seviyede bir takım çıksa kolay rakip çıktı diyeceklerdi. Beşiktaş güçlü bir takım. Futbolda büyüyen bir trendi olan Beşiktaş görüyoruz. Tanınırlık açısından Şampiyonlar Ligi çok önemli. Almanya'ya taraftar götürmeyeceğiz. Artık dünyada bilinen bir Beşiktaş var. Avrupa'dan men edilmek istemiyoruz. Bizi maç içinde değil dışarıda da sorumlu tutuyorlar.

İnsanlara hayır demek hiç hoşuma gitmiyor ama kulübümüzün menfaati için kararın arkasında durmamız gerekiyor. UEFA Başkanı da bize haklısınız diyor ama bunun çözümü yok. Kurallar neyse ona uymamız lazım. İskoç hakem biz katletmese geçen sene de gruptan çıkacaktık. Herkes bunu kabul etmişti. Şu an muhteşem bir noktadayız"

ŞENOL GÜNEŞ'LE İLGİLİ...

"Bir maç berabere bitsin, hemen hocayla ilgili tartışmalar başlar. Bugün Şenol Güneş'i öven insanlar, bir gün sonra onu eleştirmeye başlarlar.  2 şampiyonluktan sonra, hocamızın milli takıma gidip, gitmeyeceğini konuşuruz."

"Yaklaşık 2 senedir Ümraniye Tesisleri'mizin yanına saha yapmaya çalışıyoruz. Hala bize yer tahsis edilecek ve biz de oraya tesis yapacağız. Biz ayrımcı değil, eşit beklentiler içindeyiz. Beşiktaş bir şeye yatırım yapmak istiyor. Biz altyapıyı uçururuz. Büyük bir yatırım yapmak istiyoruz, 2 senedir saha yapmak için tesis tahsisinin yapılmasıyla uğraşıyoruz."

PEPE İÇİN ÇIKAN TRANSFER DEDİKODULARINA AÇIKLIK GETİRDİ

"Pepe için bize ciddi bir teklif gelmedi. Saha içi performansından sahaya koyduğu karaktere, saha dışında gösterdiği duruştan antrenman performansına, antrenman sonrasından altyapıdaki çocuklarla ilgilenmesine kadar Pepe'den inanılmaz derecede mutluyuz. İşin şaka tarafına gelince Pepe'yi Ronaldo'yla belki takas olarak kullanabiliriz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)