BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖldürülen darbecinin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı----

Öldürülen darbecinin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı

Öldürülen darbecinin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı
27 Ağustos 2016 - 08:46 www.finansgundem.com

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in vurarak öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü kişilere devretmek için vekalet vermek üzere Ankara'da bir notere gitti.

Darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan karısı Nazire Terzi'nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara'da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara'daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmadı. 

Darbeci Vatan haini generelin eşi Nazire Terzi'yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, Show haber'e yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi.

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurulan darbeci general Semih Terzi'nin eşi, geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

(Kaynak: Habertürk)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)