BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOKI'den Sevgililer Günü'ne özel hediyeler----

OKI'den Sevgililer Günü'ne özel hediyeler

OKI'den Sevgililer Günü'ne özel hediyeler
08 Şubat 2017 - 12:32 www.finansgundem.com

OKI'nin beyaz tonerli LED yazıcıları ve Neon yazıcısı Pro6410 Neon 14 Şubat’ta sevdiklerine özel baskılı hediyeler hazırlamak isteyenler için kişiye özel çözümler sağlıyor.

OKI’nin, sektörde bir  ilk olan beyaz tonerli yazıcıları ve Pro6410 Neon yazıcısı çığır açan teknolojileri sayesinde ‘Sevgililer Günü’nde farklı, canlı, etkili tasarımlar ve çok özel hediyeler yaratmak isteyenlere çok ekonomik eşsiz seçenekler sunuyor.

Beyaz tonerli Pro7411WT(A4), Pro9420WT(A3) dijital transfer medya baskı makineleri  ile. kişiyle özel hediyeler hazırlamak  farklı yüzeylere renkli, beyaz baskı yapmak isteyenler, medyalara direkt olarak veya tekstil ve çeşitli sert zeminlere ise OKI yazıcıları ile uyumlu transfer medyalar aracılığıyla baskı yapabiliyor. Tişört, kupa, kristal, zarf davetiye, taş, metal, ahşap ve daha birçok yüzeye beyaz  tonerle yapılan  mükemmel baskılar ile hayranlık uyandıran sonuçlar ortaya çıkıyor.

Neon yazıcı Pro6410 ise ultra parlak, göz alıcı floresan renkte tasarımlar yaratmak için transfer medyalar aracılığıyla farklı yüzeylere  baskı olanağı sağlayarak renk profeyonellerini grafik tasarımındaki standart CMY renk sınırlamalarından kurtarıyor. Siyah toner ve Beyaz toner isteğe göre seçerek kullanılmakta, koyu zeminli transfer baskılarında Beyaz Neon Toner, açık renk zemin baskılarında siyah toner seçeneği kullanılabiliyor. Neon serisi hem  açık,  hem koyu  arka planlar üzerinde floresan etkiler yaratıyor.

GÖZ ALICI TREND BASKILAR

Baskıda farklılık yaratmak, sevgilisine yaptığı sürprizi daha da görünür kılmak isteyenler  varak veya gümüş görünümünde   baskı yapmak isteyenler de OKI yazıcılar ile uyumlu özel transfer kağıtlardan yararlanabiliyor. Bu transfer kağıtları, Forever, Magic Touch ve Shock line özel ürünleri ile  geçmişte mümkün olmayan nitelikte parlak, hafif, esnek, suya dayanıklı ve göz alıcı bir baskı yapılmasını sağlıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)