BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisOkan Oğuz, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanlığı’na atandı----

Okan Oğuz, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanlığı’na atandı

Okan Oğuz, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanlığı’na atandı
27 Ocak 2018 - 15:40 www.finansgundem.com

Türkiye İhracatçılar Meclisi Kurucu Başkanı Okan Oğuz’a İYİ Parti’de yeni görev

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Okan Oğuz, Genel Başkan Danışmanlığı’na atandı. İYİ Parti’nin kuruluş çalışmalarında görev alan ve Kurucular Kurucu Üyesi olan Okan Oğuz, Ocak 2018 tarihi itibariyle Genel Başkan Meral Akşener’in danışmanları arasında yerini aldı.
İş dünyasının önde gelen isimlerinden olan Okan Oğuz, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) Kurucu Başkanı.
Kuruluşundan itibaren 9 yıl TİM Başkanlığı yapan Okan Oğuz, aynı zamanda İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanlığı görevinde de bulundu.
1953 yılında İstanbul’da doğan Okan Oğuz, İstanbul İktisadi Ticari Akademisi (İİTİA) İşletme bölümünden mezun oldu. Avusturya-Viyana Welthandel University’de de lisansüstü eğitimi aldı.
1980 yılından itibaren iş hayatına atılan Okan Oğuz, Türk Eximbank Yönetim Kurulu Üyeliği, İHKİB Eğitim Kültür Vakfı Mütevelli Heyet Başkanlığı, İhracatı Geliştirme ve Etüd Merkezi (İGEME) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Tekstil Vakfı üyeliği, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyeliği, İstanbul Sanayi Odası (İSOV) Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu.
Okan Oğuz ayrıca; Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV) Mütevelli Heyeti üyeliği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mütevelli Heyeti üyeliği, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyeliği, Büyük Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliği ile sosyal alanlarda da faaliyette bulundu.
Oğuz, Almanca ve İngilizce biliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Göbeğini kaşıyan adam 28 Ocak 2018 15:59

    Bu ülkede Marallar Zübeyir Bal gibiler oldukça bizim için ülke vatan millet ve ümmet müdafaası her daim yılmadan uyumadan yorulmadan artarak devam edecektir ...

  • Zübeyir Bal28 Ocak 2018 07:28

    Bravo Akşener. Çok doğru yoldasın. Bizleri artık ülkeyi yönetemeyen Akp den kurtar. Terörü taa 1990 lı yıllarda bitlrdiğinde Erdoğan belediye başkanıyken, Bahçeli milletvekili bile değildi.

  • negro27 Ocak 2018 16:39

    Morukları topla bakalım ne kadar başarılı olacaksın.

  • Haram fıtratlarında var!!!!27 Ocak 2018 20:21

    Nooolduuuu koyyktunmu !!!ülkenin başındakilerin altlarına bez bağlıcak yaştalar!!!noldu koyyktunmu miting başına yevmiye ,örtülü ödenekten haram yiyemicem diye koyyykktunmuu