BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOHAL pazartesi günü kalkıyor mu----

OHAL pazartesi günü kalkıyor mu

OHAL pazartesi günü kalkıyor mu
05 Temmuz 2018 - 11:43 www.finansgundem.com

Başbakan Yıldırım, yarın OHAL kalktığında terörle mücadelenin zafiyeti uğramaması için ihtiyaç olan düzenlemelerin yer alacağı son KHK’yı yayımlayacaklarını bildirdi

Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada, OHAL'in kaldırılması öncesi yarın son bir KHK çıkarılacağını ifade etti. Yıldırım, "Son kararnamade OHAL kalktığında terörle mücadelenin zafiyete uğramaması için ihtiyaç olan düzenlemeler yer alacak" dedi. 

OHAL'in uzun sürdüğüne yönelik eleştirilere yanıt veren Yıldırım, "Fransa 719 gün olağanüstü hal ile yönetildi. Neyin üzerine? Bir terör saldırısından sonra. Darbe, kalkışma falan değil" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muhammet Cerit05 Temmuz 2018 12:09

    Ohalin başkan seçildikten sonra kalkması hiç mi şüphelendirmiyor bu halkı? Bir kişinin koltuğu için miymiş herşey? Bu nedenle mi iki yildir baskı ile ve polis devletiyle yönetiliyoruz? E hani Türk halkı akıllıydi, hani anlardı olan biteni?