BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaOf Çay, Jacobs'a satıldı----

Of Çay, Jacobs'a satıldı

Of Çay, Jacobs'a satıldı
23 Ekim 2018 - 11:21 www.finansgundem.com

Rekabet Kurulu, Jacobs Douwe'ın Of Çaysan Tarım hisselerinin tamamının devralınmasına onay verdi.

Rekabet Kurulu, Jacobs Douwe Egberts International B.V.’nin kontrolünde bulunan Jacobs Douwe Egberts TR Gıda ve Ticaret A.Ş. tarafından Of Çaysan Tarım Ürünleri Entegre Tesisleri San. ve Tic. A.Ş. hisselerinin tamamının devralınması ve Jacobs Douwe Egberts TR Gıda ve Ticaret A.Ş.’nin hisselerinin belli oranının da Kasap Ailesi’ne devredilmesi işlemine izin verdi.

Türkiye'de Jacobs markaları ile bilinen JDE, kahve sektöründe 265 yıllık geçmişe sahip bir uluslararası şirket olarak biliniyor. Ofçay ise 1985 yılındaki kuruluşundan beri Türk çay sektöründe faaliyet gösteriyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete Han24 Ekim 2018 01:10

    sat sat yabancıya sat sonunda güney afrika gibi olucaz galiba tüm şirketler yabancı olucak halk tarlalarda çalışacak adı güney afrika ama her milletten insan var.

  • Oflu23 Ekim 2018 13:34

    Of Çaysan bölgedeki ilk özel çay fabrikasıdır. Çaykur'un kontenjan sınırlamalaları nedeniyle yaş çayını Çaykur'a teslim edemeyen üretici çayını Ofçay Çaysan'a satmıştır. Çaysan ise üreticiye ödemesi gereken bedelleri yüksek enflasyon koşullarında yılı aşan sürelerde geç ödeyerek üreticiyi mağdur etmiştir ve bunu yıllarca sürdürmüştür. Ofçay diğer pek çok çay markası gibi bu şekilde doğmuş büyümüştür.