BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkOdeabank ‘En İyi Yabancı Banka’, CEO’su ‘En İyi CEO’----

Odeabank ‘En İyi Yabancı Banka’, CEO’su ‘En İyi CEO’

Odeabank ‘En İyi Yabancı Banka’, CEO’su ‘En İyi CEO’
03 Mayıs 2016 - 13:50 www.finansgundem.com

Odeabank, uluslararası bağımsız yayın kuruluşu EMEA Finance’ın düzenlediği Avrupa Bankacılık Ödülleri 2015’te (Europa Banking Awards 2015) bir kez daha yılın en iyi yabancı bankası seçildi

Lübnan merkezli Bank Audi’nin Türkiye’deki %100 iştiraki olarak 2012 yılında faaliyetlerine başlayan ve sadece 3 yıl içinde Türkiye’deki özel bankalar arasında mevduat büyüklüğü açısından 8’inci, toplam aktifler bakımından ise 9’uncu büyük banka konumuna yükselen Odeabank’ın bu başarısı, uluslararası yayın kuruşulu EMEA Finance tarafından toplam 3 ödülle bir kez daha tescillendi.

Odeabank, uluslararası bağımsız yayın kuruluşu EMEA Finance tarafından verilen Avrupa Bankacılık Ödülleri’nde geçtiğimiz yılın ardından bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Yabancı Bankası” seçilerek iki yıl üst üste aynı ödülün sahibi olmayı başardı. Odeabank aynı zamanda Avrupa’da “Yılın En İnovatif Bankası” ödülünü de alırken, Odebank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya da “Yılın CEO”su seçildi.

Türkiye’yi de etkisi altına alan küresel ekonomik durgunluğa rağmen hızlı büyüme performansını 2015 yılında da devam ettirerek önceki yıla göre aktiflerini %25 toplam kredilerini %21, mevduatları ise %20 artıran Odeabank, yılı 50.3 milyon TL net kâr ile tamamladı ve bu performansıyla 2015 Avrupa Bankacılık Ödülleri’nde 3 ayrı kategoride toplam 3 ödül kazandı.

Viyana’da düzenlenen ödül törenine katılan Odeabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, “Sıfırdan kurduğumuz Odeabank ile sektörümüze farklı ve yeni bir hizmet anlayışı getirdik. Akla ilk gelen bankalar arasında yer alma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürerek 2015 yılında da sektör ortalamasının üzerinde bir büyüme performansı sergiledik. Türkiye bankacılık sektörü gibi rekabetin üst seviyede olduğu bir pazarda, kârlılığımızı sürdürerek bu performansa ulaşmanın, sadece ülkemizde değil uluslararası platformlarda da bir ‘başarı hikâyesi’ olduğunu bugün aldığımız ödüllerle göstermiş olduk” diye konuştu.  

Odeabank, geçtiğimiz ay da uluslararası iş dünyasının saygın ödüllerinden Stevie Awards 2015'te  satış ve müşteri ilişkileri alanında “Bankacılık” kategorisinde 5 ödül birden kazanarak, Stevie Awards’ta Türkiye’den en çok ödül kazanan banka olmuştu.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum03 Mayıs 2016 21:17

    Harcanan emeğin karşılığı 50 milyon..3-5 firmada batacak kredi kadar..bankacılık iş değil..aldığın riske emeğe değmez..

  • Ok26 Nisan 2018 11:33

    Bankaciliktan ne anliyorsun da insanlarin isine burnunu sokuyosun