BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan Türkiye'ye bir mesaj daha----

Obama'dan Türkiye'ye bir mesaj daha

Obama'dan Türkiye'ye bir mesaj daha
29 Haziran 2016 - 23:44 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Barack Obama, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türk halkının yanında olduklarını söyledi

ABD Başkanı Obama, Kuzey Amerika Liderler Zirvesi için bulunduğu Kanada'da, Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

Görüşme sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan ABD Başkanı Obama, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına da değindi.

Obama, saldırı nedeniyle Türk halkına başsağlığı dileklerini iletirken, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesini de anımsattı.

Görüşmede, saldırıda hayatlarını kaybeden ve yaralananların görüntülerinden üzüntü duyduklarını aktardığını belirten Obama, ayrıca DAEŞ ile mücadelede Türkiye, NATO ve geniş katılımlı koalisyonun ortaklığına olan bağlılığını teyit etme imkanı bulduğunu dile getirdi.

Barack Obama, "ahlaksız organizasyonların" masum insanları öldürmenin ötesinde sunabilecekleri bir şey olmadığını vurgulayarak, DAEŞ'in zayıflatıldığına dikkati çekti.

Obama, "Onlar sürekli sahada kayıplara uğruyor, aldıkları alanları idare edemiyorlar. Suriye'de yenilgiye uğratılacaklar, Irak'ta yenilgiye uğratılacaklar. Bu nefret ağlarını parçalayıncaya kadar durmayacağız." dedi.

"Türk halkının yanındayız" diyen Obama, benzeri korkunç saldırıların yaşanmaması için gerekenleri yapacaklarını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)